Kabeljauwhaasje in de oven met trostomaten & prei

Een heerlijk, gezond hoofdgerecht.
Ingredienten
  • 150 gram kabeljauw per persoon </li
  • 1 ui
  • +- 10 trostomaten
  • 200 gram prei
  • Kruiden: peper, zout, basilicum
  • 1 koffielepel light kruidenkaas
  • 1 eetlepel olijfolie
  • Sap van citroen

 

  • Verwarm de oven voor op 180 °C
  • Stoof de prei al beetgaar
  • Strijk de ovenschotel in met olijfolie en leg er de prei op en vervolgens de kabeljauwhaasjes
  • Bestrijk de kabeljauw met de light kruidenkaas en voeg er de kruiden en een beetje citroensap aan toe
  • Leg de trostomaten mee in de ovenschotel
  • Laat gedurende 25 minuten garen in een voorverwarmde oven

Serveertip: Voeg eventueel een aardappel in de schil toe (waar de light kruidenkaas ook in verwerkt kan worden)

 
Introductie

Over dit Recept

Door: Nathalie Van Ginkel | Diëtiste

Een superlekker gerecht van kabeljauwhaasje in de oven met trostomaten en prei.

Pin It on Pinterest

Share This